uniek G-concept — verkoop uw eigendom in 10 stappen

 

Correcte waardebepaling

Na een grondig plaatsbezoek vertellen we u de marktconforme waarde van uw eigendom. Volledig vrijblijvend en ideaal als eerste kennismaking

Samenstellen dossier

We stellen uw dossier samen en vragen alle verplichte wettelijke documenten aan, zoals het bodemattest, stedenbouwkundig uittreksel, ... Als Erkend Energiedeskundige zorgen wij zelf voor het verplichte Energieprestatiecertificaat (EPC). U hoeft zich dus over niks zorgen te maken.

Bepalen verkoopsmethode

Samen bepalen we de verkoopmethode (Classic of UGLY.BE ) die het beste aansluit bij uw verwachtingen en die het meest geschikt is voor uw type vastgoed

Professionele fotoreportage

Hebt u geen plannen van uw eigendom? Maak u geen zorgen. Wij meten alles op en tekenen een volledig grondplan uit. Een professionele fotoreportage zorgt voor de perfecte voorstelling van uw woning. Als u wilt, kunnen we er zelfs een homestaging van maken. Kortom, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Mailing naar klantenbestand

Alle informatie over uw eigendom versturen we via mailing naar mogelijke kandidaat-kopers in ons uitgebreid en up-to-date klantenbestand.

Uw pand in de spotlights

Op basis van een vooropgesteld marketingplan publiceren we uw pand op een doorgedreven manier. Dit gebeurt op verschillende vastgoedsites en in de meest geschikte geschreven pers. Belangrijk hier is dat we correct adverteren naar de juiste doelgroep. Geen twee panden zijn namelijk hetzelfde.

Bezichtigingen eigendom

Nu is het aan de kandidaat kopers om uw eigendom te bekijken. Onze medewerkers begeleiden hen op een professionele manier. Ze ontvangen een persoonlijk dossier over uw eigendom met alle noodzakelijke documenten en plannen.

Dossieropvolging

We houden u permanent op de hoogte van het resultaat van de bezoeken, van een eventueel bod en van andere verdere ontwikkelingen in uw dossier. Eventuele bijsturingen gebeuren altijd in samenspraak met u.

Compromis

We nodigen de koper van uw pand uit op ons kantoor om samen met u de onderhandse verkoopovereenkomst te tekenen. Altijd nadat uw notaris en zijn notaris het document hebben goedgekeurd. U geniet bij ons ook van een extra verzekering tegen het overlijden van de koper.

Notariële akte

Wij overhandigen uw volledige dossier aan uw notaris voor de afhandeling en de registratie. Ondertussen blijven wij altijd beschikbaar voor vragen en alle informatie.

Wenst u ook gebruikt te maken van onze diensten?
Neem dan contact met ons op.