Team

Sinds 2006 runt Philippe Gillis met veel enthousiasme en ambitie vastgoedkantoor Vastgoed Gillis. Hij begon in zijn eigen appartement, maar verhuisde al snel naar Berchem in 2007. Ben Vercammen vormt al vanaf de start de professionele steun en toeverlaat van Philippe.

Onze kernwaarden zijn:

 

  • correcte behandeling
  • transparante communicatie
  • eerlijke informatie

Alle panden bevinden zich in groot Antwerpen. We houden ons bureau bewust kleinschalig omdat we voeling willen blijven hebben met onze klanten en onze panden. Arrogant en glad zijn bij ons taboe.

Ben Vercammen

Ben Vercammen

Vastgoedadviseur, energiedeskundige en trotse papa. Ben stelt zijn klanten graag op hun gemak en zweert bij een eerlijke aanpak.

meer info

Ontspannen, eerlijk en ondernemer

Na enkele boeiende omzwervingen in de informatica- en de expeditiesector begon Ben bij Immo De Laet. Al snel belandde hij in hetzelfde kantoor waar Philippe stage liep. Philippes plannen werden concreet en Ben moedigde hem aan van bij het begin.

In zijn werk voor Vastgoed Gillis onderscheidt hij zich door zijn eerlijke no-nonsense aanpak. Hij wil klanten in de 1ste plaats op hun gemak stellen. Mensen zijn geen nummers en verdienen een persoonlijke aanpak en een volledige uitleg. “Een huis koop je niet elke dag. Je keuze moet doorgrond zijn. Dat kan enkel wanneer je alles vertelt.”

De grote sterkte van Ben is zijn empathie. Hij kan zich gemakkelijk verplaatsen in de situatie van anderen waardoor hij ook veel sneller aanvoelt wat een klant nodig heeft. Daardoor kan hij een klant een duwtje geven “zonder een cowboy te zijn”.

Afwisseling en perfectionisme

Ben heeft zijn eigen dossiers en uit die verantwoordelijkheid haalt hij bijzonder veel voldoening. Naast het schatten en de verkoop volgt Ben ook de publiciteit en de administratie op. Ook Ben haalt voldoening uit zijn job door de afwisseling. “Binnen, buiten, alle kleuren en religies. Het is zo ongelooflijk boeiend. Het verveelt nooit.”

Ben is getrouwd met Britt en heeft 2 dochtertjes, Fleur (4) en Olivia (2), waar al zijn vrije tijd naartoe gaat. Hij wil geen enkel moment met hen missen. Hij houdt van lekker eten en uitstapjes met vrienden en hun kinderen. In een ver verleden heeft hij wel eens getennist, maar daar is hij mee gestopt wegens ‘niet goed genoeg’. “Ik houd me liever bezig met zaken die ik wel goed kan.”

Contacteer Ben

Dorien Odeurs

Dorien Odeurs

Gedreven, hartverwarmend en spontaan. Deze ambitieuze Master in het Notariaat snelt doelgericht door het leven en maakte een berekende carrière move als commercieel medewerker bij Vastgoed Gillis.

meer info

Knappe kop, energieke benen

Geboren in Sint-Truiden en afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven werkte Dorien eerst een tijdje in thuisstad Gingelom, Limburg. Hartelijkheid en warmte troef, maar Dorien miste een bruisend stadsleven. Voor Leuven voelde ze zich te oud, Brussel was te groot en het was uiteindelijk de Koekenstad die haar het meest kon bekoren. Haar enthousiasme was zelfs zo meeslepend dat al haar vriendinnen haar gevolgd zijn. Resultaat: ze spreekt al met een licht Antwerps accent.

1,5 jaar werkte ze bij een Antwerps notariaat en tijdens deze intense job kwam ze ongelooflijk veel te weten. Wat haar het meest interesseerde, was echter vastgoed, met in het bijzonder het contact met de mensen. Het principe van registratierechten uit de doeken doen, een compromis afsluiten bij de mensen thuis of meegaan naar een ander notariskantoor wanneer de akte getekend moest worden. Dat waren haar favoriete bezigheden. Dorien is geen stilstaand type. Ze wil bewegen en liefst van al vooruit. Het notarisleven was iets te zittend en administratief voor haar dynamische persoonlijkheid.

Zin om mee aan de bakermat van UGLY te staan

Tijdens haar zoektocht naar een eigen stek in Antwerpen schuimde Dorien alles af. Het viel haar op dat ze gemakkelijk doorheen de bestaande wooncontext kon kijken en dat ze meteen potentieel kon zien in woningen. Daardoor groeide de interesse in vastgoed nog meer. Ook nadat ze haar eigen droomplekje gevonden had, bleef ze nieuwsgierig rondkijken.

De drang naar een job in de vastgoedsector nam grote proporties aan. Vastgoed Gillis stond op nummer 1 van haar verlanglijstje. Dit kantoor was voor haar “het meeste mee met alles. Zij hebben altijd de mooiste panden en communiceren op een heel toegankelijke manier. Ze hebben ook geen pushcultuur en ze zijn vernieuwend.” Tijdens het gesprek klikte het meteen en Dorien werd gekozen uit tachtigtal kandidaten. Haar stevige background zet Vastgoed Gillis en dus ook UGLY nog meer op de kaart als betrouwbaar en hulpvaardig vastgoedkantoor. De notarissen in Antwerpen kent ze bijna allemaal bij de voornaam en elke juridische stap bij de aankoop van vastgoed kent ze als haar broekzak.

Naast ambitieus is Dorien vooral bijzonder vlot en sociaal. Ze is ruimdenkend en flexibel en werken in teamverband is voor haar een 2denatuur. Ze heeft dan ook een hechte vriendenkliek, maar het liefst van al brengt ze haar kostbare tijd door bij haar nog kostbaardere zoontjes Julius en Balthazar en haar man Emmanuel.

Contacteer Dorien

Philippe Gillis

Philippe Gillis

Zaakvoerder, makelaar in hart en nieren en interieurfanaat Philippe combineert professionele sérieux met een jovialiteit om u tegen te zeggen.

meer info

Zaakvoerder en vriend

Na een graduaat bouwkunde, optie vastgoed, aan de Artesis Hogeschool in Mechelen liep Philippe stage bij een Antwerps vastgoedkantoor. Dat beviel hem enorm, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Met een familie van zelfstandigen achter zich voelde Philippe al snel de drang om zijn eigen ding te doen.

Net op dat ogenblik botste hij opnieuw op Ben, zijn oude schoolkameraad. Ze deelden dezelfde passie en ambitie. Net zoals vroeger. Toen ze 16 waren, knutselden ze al samen aan hun dax-brommer. Nu wilden ze het ook graag zelf en vooral beter doen. Correct en toch persoonlijk. Vastgoed Gillis was in 2006 een feit. “Met vrienden samenwerken gaat vanzelf omdat je elkaar 100% vertrouwt”. Inmiddels is Philippe ook stagemeester.

Variatie en esthetiek

Vastgoed, huizen en interieur. Al van kindsbeen is Philippe erdoor gebeten. “Om architect te worden, ben ik niet creatief genoeg. Maar smaak, dat heb ik wel”. Als makelaar doorloopt Philippe per klant het volledige proces van schatting tot akte. Hij bezoekt met klanten interessante panden, stippelt het beleid uit en ontfermt zich volledig over het communicatieluik.

Het allerfijnste aan de job vindt hij de variatie. Geen 2 dagen zijn ooit dezelfde want alle panden zijn verschillend en klanten altijd anders. “Op communicatief en diplomatisch vlak is het een geweldige uitdaging die bijzonder veel voldoening geeft”.

Philippe heeft een vriendin Katrin en samen hebben ze een dochtertje Sophia. Philippe spendeert het liefst zijn vrije tijd met hen, daarnaast is hij fervent sporter. Teamsporten zoals voetbal vormen zijn favoriet, maar ook met skiën, squashen, tennissen en lopen vult hij zijn vrije tijd graag in. Hij omgeeft zich graag met mensen en mooie dingen. Esthetiek is belangrijk voor Philippe en dat varieert van auto’s tot interieur.

Contacteer Philippe

Katleen Van Laer

Katleen Van Laer

Office manager van dienst is Katleen, ook wel beter bekend als de mama van de boîte. Meteen paraat, altijd bereid om te helpen en met een warme glimlach op de lippen.  

meer info

Alles voorbereid en 1ste aanspreekpunt

Vrolijk beantwoordt ze de telefoon en met evenveel zwier serveert ze je de 1ste koffie van de dag. Als manusje van alles houdt ze orde op kantoor. Dankzij haar nauwkeurigheid kom je nooit iets te kort. Het voorbereidend werk is haar dada. Dossiers zijn onberispelijk, informatie ligt voor het grijpen, de paperassen die opgevraagd moeten worden vind je ogenblikkelijk en altijd zorgt ze voor reservemapjes met pandfiches en een plattegrond.

Ook bezoeken plant ze logisch in zodat Philippe, Ben en Dorien niet kriskras over en weer moeten racen. Eigenlijk maakt ze het de jongens bijzonder gemakkelijk en daardoor ook jou. Iedereen is goed voorbereid en zo verliest niemand hun focus. “Ik ben echt fier als ik weet dat alles tot in de puntjes voorbereid is en iedereen het gemakkelijk heeft”.

Vrolijke, spontane inktvis

Een diploma toegepaste communicatiewetenschappen en 27 jaar ervaring als PR- en onthaalverantwoordelijke bij Agfa-Gevaert zijn serieuze troeven. Onmiddellijk beet ze zich dan ook vast in het kluwen van de vastgoedsector. Intussen jongleert ze met termen als akte en compromis en verslindt ze nieuwsgierig alles wat met vastgoed te maken heeft.

Katleen omschrijft zich als een vrolijke inktvis. Ze vindt het fantastisch om zoveel verantwoordelijkheid te krijgen en van de ene in de andere taak te rollen. Het menselijk contact is daarbij onontbeerlijk.

Katleen woont met dochterlief op slechts een halfuurtje wandelen van haar bureau. Daar maakt ze gretig gebruik van. Met de fiets of te voet naar het werk, dat is haar vorm van fitness. Ze gaat graag uiteten met vriendinnen of naar de film. Met bloemschikken laat ze haar creativiteit dan weer de vrije loop.

Contacteer Katleen

Joni Van Barel

Joni Van Barel

Wil je je woning verkopen en heb je nog geen idee hoe? Dan vertelt Joni je haarfijn hoe we dit bij Vastgoed Gillis en UGLY.BE aanpakken.

Als regioverantwoordelijke gaat Joni actief op zoek naar mensen die hun huis bij ons willen verkopen. Nadien volgt ze hun dossier op tot de uiteindelijke verkoop bij de notaris.

meer info

Coffee klatch lover

Enthousiaste verhalen van makelaars uit haar omgeving inspireerden Joni om zelf een vastgoeddiploma te behalen. “Ik hou van de vrijheid die een makelaar heeft. Ik toer rond met m’n auto op zoek naar interessante panden. Daardoor kom ik op verschillende plekken en ontmoet ik interessante mensen. Dat menselijk contact vind ik geweldig. Ik babbel graag en zeker met een goede kop koffie. En die krijg je overal (lacht).”

“De uitdaging zit ’m erin om mensen te overtuigen. Dat is ongelooflijk spannend, maar tegelijk ook niet zo heel moeilijk met een geweldig concept zoals UGLY.BE. We nemen al je zorgen uit handen, stileren je woning, maken ge-wel-di-ge foto’s en schrijven wervende teksten. En ook op sociale media zijn we ongelooflijk straf. Daar heeft een verkoper in deze tijd wel oren naar.”

“Ik maak twee partijen gelukkig”

Joni omschrijft zichzelf als hulpvaardig, zaakvoerder Philippe looft haar dan weer om haar onuitputtelijk doorzettingsvermogen om een dossier tot een goed einde te brengen. “Ik help mensen graag. En als makelaar maak ik eigenlijk twee partijen gelukkig. Het huis van iemands dromen verkopen bezorgt je een instant gelukkig gevoel.”

Daarnaast is Joni ook oprecht. “Ik zal nooit zaken verbloemen en ga samen met de verkoper op zoek naar oplossingen. Anderzijds merk ik ook dat mogelijke kopers veel eerlijker zijn tegen een tussenpersoon dan tegen de eigenlijke verkoper. Als iemand een keuken lelijk vindt, kan ik ook hier advies in geven. Dit is mijn vak. Ik ken de sector en de prijzen. Ik ben er dagelijks mee bezig, de meeste mensen niet.”

Joni is gedreven en gepassioneerd, maar hecht ook heel veel belang aan familie en vrienden. Ze gaat graag uiteten, houdt van citytrips en uitstapjes met de kindjes van haar vriendinnen. Het is ook net die familiale sfeer die haar zo aantrekt bij Vastgoed Gillis.

Contacteer Joni

Elise Van Schil

Een brede glimlach, een nog groter enthousiasme voor vastgoed en een stevige juridische achtergrond: dat is Elise, ons jongste teamlid. Bij Vastgoed Gillis en UGLY vond ze de perfecte plek voor haar neus voor knappe panden, haar liefde voor Antwerpen en haar directe aanpak.

meer info

"Blijven plakken"

In Leuven studeerde de goedlachse Elise eerst rechtspraktijk, maar uiteindelijk deed ze wel haar stage bij de onderzoeksrechter in Antwerpen. “Het stond me hier meteen aan. Dit is een topstad waar zoveel gebeurt.”

Maar waarom dan geen job bij een flitsend advocatenkantoor in ’t Stad? “Dat leek me uiteindelijk veel te administratief. Tijdens m’n stage in Antwerpen verhuurde ik m’n kot door aan een andere student. Dat onderhandelen en overtuigen vond ik echt zalig. Toen is m’n interesse voor vastgoed aangewakkerd.” Daarop besliste Elise om een bijkomende vastgoedopleiding in Antwerpen te volgen. Vervolgens is ze op weg naar haar titel als erkend vastgoedmakelaar.

Job van je leven

Makelaar worden doe je echter niet enkel op de schoolbanken, maar met beide voeten in het veld! Na een korte schoolstage was het duidelijk: Elise werd het nieuwste lid van de UGLY-familie.

“Ik ben als een blok gevallen voor het concept van UGLY. Een groot kantoor past niet bij me. Ik wil een persoonlijke aanpak waar iedereen eerlijk en transparant met elkaar omgaat. Een beetje zoals bij familie.” 

Elise ontplooit zich tot een gedreven makelaar en combineert zo haar juridische als sociale en commerciële interesses. “Ik wil vooral zoveel mogelijk kennis verzamelen over de vastgoedmarkt. Zo kan ik zowel verkopers als kopers helder en correct informeren en meenemen in het UGLY-verhaal – zonder praatjes!”  Ook de competitieve huurmarkt in Antwerpen navigeert Elise vlot: voor Vastgoed Gillis volgt ze alle verhuursdossiers op van A tot Z.

Als ze niet op jacht is naar de beste panden, vind je Elise vooral omringd door haar vriendinnen. Op café, in de keuken waar ze voor hen kokkerelt of in een funky stad op citytrip.

Contacteer Elise